SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ SERİNHİSAR DH VE 112 ACİL SAĞLIK İSTASYONUNU ZİYARET ETTİ...

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Serinhisar İlçe Entegre Devlet Hastanesi ve Hayırsever Mehmet Atik tarafından yapılan ve önümüzdeki ay hizmete açılması planlanan 112 Acil Sağlık İstasyonu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaretlerde Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ve Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Burak Altan da hazır bulundu. İlk ziyaretini Serinhisar İlçe Entegre Devlet Hastanesi’ne gerçekleştiren Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk’e Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş da eşlik etti. Hastane Başhekimi Dr. Veli Kılıçarslan’dan hastanede yürütülen sağlık çalışmaları hakkında bilgi alan Öztürk, sağlık çalışanlarıyla görüşerek Acil Servis’te tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk’ün Serinhisar’daki ikinci durağı, arsası Serinhisar Belediyesi tarafından verilen yapımını da hayırsever Mehmet Atik’in üstlendiği 112 Acil Sağlık İstasyonu oldu. 112 Acil Sağlık İstasyonu’nda incelemelerde bulunduktan sonra, haziran ayında hizmete açılacağının müjdesini veren Öztürk; “Sağlık çalışanlarımızın en iyi şartlarda çalışması için 112 Acil Sağlık İstasyonunun yapımını üstlenen Atik ailesine ve arsayı temin eden Serinhisar Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

• foto-6.jpg
  • foto-3.jpg