YOĞUN BAKIM SORUMLULARI İLE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk başkanlığında Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastaneleri Yoğun Bakım Sorumluları ile beyin ölümü ve organ bağışı konulu toplantı düzenlendi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Hastane Yönetimleri, Yoğun Bakımdan Sorumlu Başhekim Yardımcıları, Yoğun Bakım Uzmanları, Organ Bağışı Koordinatörleri, KHB Başkan Yardımcısı ve uzmanlarının da hazır bulunduğu toplantıda; Türkiye geneli beyin ölümü ve kadavra donör sayıları incelendi. İlimizin bağlı olduğu İzmir Bölge Koordinasyon Merkezinin sayıları içindeki Denizli oranları değerlendirildi. 2019 yılında organ bağışı sayılarının arttırılması hususunda il olarak neler yapılabileceği istişare edildi.

• YB TOPLANTI 5.jpg
  • YB TOPLANTI 3.jpg