HİZMET SUNUMU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TAVAS DH ORGANİZASYONUNDA YAPILDI.
01 Ağustos 2019

İl Sağlık Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı koordinasyonunda Kamu Hastaneleri Yöneticilerinin katılımı ile düzenli aralıklar ile yapılan Hizmet Sunumu Değerlendirme Toplantısı Tavas Devlet Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Tavas Devlet Hastanesi’nde  düzenlenen Kamu Hastaneleri faaliyetlerinin; gerçekleştirilen ve hedeflenen çalışmaların değerlendirildiği Hizmet Sunumu Değerlendirme Toplantısı’na; İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanımız Yavuz Tosun, Başkan Yardımcıları, Başkanlıklarda görev yapan Uzmanlar, Hastane Başhekimleri, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri, İdari ve Mali Hizmetler Müdürleri ve Yardımcıları katıldı.

Tavas Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İlker Yiğit’in açılış konuşmasını gerçekleştirdiği toplantıda Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu tarafından  ‘Kamu Hastaneleri Tıbbi Hizmet Değerlendilmesi’,  Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığından Mühendis İlyas Şanlıap  ‘Kamu Hastanelerinde 2018 yılı Muhasebe ve Bütçe Uygulamaları Performans Kriterleri’ ve ‘Fazla Çalışma Değerlendirmesi’ konulu sunumları gerçekleştirdi.

Sunumlardan sonra hastane yöneticilerine söz vererek görüş ve önerilerini dinleyen Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk  Tavas Devlet Hastanesi’nin yapmış olduğu ev sahipliğinden  dolayı teşekkür ederek; “ Tavas Devlet Hastanesi’nin benim gönlümde yeri her zaman ayrıdır. Hastane yeni binasına taşındığı zamanda Hastanenin Başhekimi şuanki Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat’tı. Aytekin Bey ve ekibi o kadar iyi çalıştı ki taşınma esnasında hastanemizde her hangi bir sıkıntı olmadan yeni yerinde sağlık hizmeti vermeye devam etti. Bugün bu hastanede hizmet toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Denizli’de en kaliteli sağlık hizmetini vermek için çabalıyoruz. Ben tüm yöneticilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.
  • 4A.jpg
  • 19A.jpg