İl Sağlık Müdürümüzden Çameli'deki Sağlık Tesislerine Ziyaret...
14 Haziran 2022

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Çameli’de hizmet veren sağlık tesislerinde incelemeler yaparak, sağlık çalışanlarıyla istişarelerde bulundu.

Çameli Devlet Hastanesi ziyareti ile ilçe programına başlayan İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Hastane Başhekimi Uz. Dr. İlyas Pırtı ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Emre Yorulmaz’dan ilçede yürütülen sağlık hizmetleri ve yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Çameli’de sunulan sağlık hizmeti kalitesini artırmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz’ diyen Sağlık Müdürümüz, Nisan ayında Çameli Devlet Hastanesi’nde göreve başlayan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ile birlikte çocuk hastaların ilçede takip ve tedavilerinin yapılabildiğini söyledi.

Çameli Devlet Hastanesi’ndeki inceleme ve değerlendirmelerden sonra Çameli Aile Sağlığı Merkezi ve Çameli 1’Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonuna geçen Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk; buralarda da görev yapan sağlık çalışanları ile sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi.