İl Sağlık Müdürümüz Uz.Dr. Berna Öztürk, Çal Sağlık Tesislerinde İncelemelerde Bulundu
11 Eylül 2023

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz.Dr. Berna Öztürk Çal’da bulunan sağlık tesislerinde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.  Çal Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Ali Rıza Çiftçioğlu ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Muhammet Kerem Özen ile toplantı düzenleyen Sağlık Müdürümüz,  ilçede hizmet veren sağlık tesisleri, yürütülen çalışmalar  ve sunulan sağlık hizmetlerinin güncel durumu hakkında bilgi aldı.  Hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik görüş alışverişinde bulundu.

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Ali Rıza Çiftçioğlu birlikte poliklinikler ve acil servisi dolaşarak sağlık çalışanlarıyla görüşen Sağlık Müdürümüz, hastaneye tedavi olmaya gelen hasta ve yakınlarıyla da konuşarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hastanedeki incelemelerden sonra Çal Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi’ne geçen Sağlık Müdürümüz Uz.Dr. Berna Öztürk buralarda da görev yapan sağlık çalışanlarıyla sohbet ederek istek ve önerilerini dinledi.

Sağlık Müdürümüz Uz.Dr. Berna Öztürk 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası kapsamında Belediye binası önünde Toplum Sağlığı Merkezimiz tarafından açılan  standı da ziyaret etti. Sağlık çalışanlarının stantta yürüttükleri çalışmaları değerlendirdi. Yine meydanda oturan yaşlılarla sohbet ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.