İl Sağlık Müdürümüz, Çameli Sağlık Tesislerini Ziyaret Etti...
27 Eylül 2023

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Çameli ilçesinde sağlık tesislerine ziyaretler gerçekleştirdi, incelemelerde bulundu.
Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ve Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Burak Altan ile birlikte Çameli Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Hastane Yönetimi ile toplantı düzenledi. Toplantıda; Başhekim Uz.Dr. İlyas Pırtı tarafından sunum yapılarak hastanede yürütülen sağlık hizmetleri tıbbi, idari ve mali açıdan değerlendirildi. Toplantı sonrası hastanede acil servisi ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz, hekimler ve sağlık çalışanları ile görüştü, istek ve önerilerini dinledi, servisin iş ve işleyişi hakkında bilgi aldı. Öztürk, Hastaneye muayeneye gelen hasta ve hasta yakınları ile de sohbet etti, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
İl Sağlık Müdürümüz, daha sonra Çameli Toplum Sağlığı Merkezi, Çameli 1’Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Çameli Aile Sağlığı Merkezi ile 2 ’Nolu Aile Sağlığı Merkezlerinde incelemelerde bulundu. Sağlık çalışanları ile görüşerek talep ve isteklerini değerlendirdi.
  • ÇAMELİ Z 1.jpg
  • ÇAMELİ Z 2.jpg