İl Sağlık Müdürümüz, Çameli İlçe Sağlık Hizmetlerini Değerlendirdi...
14 Aralık 2023

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Çameli İlçesinde sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ile birlikte tadilattan geçen ve yenilenen Çameli Cumaalanı Sağlık Evinde incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, sağlık evinin eşya ihtiyaç taleplerini değerlendirdi. Ziyarette; sağlık evinde bugün gezici sağlık hizmeti görevinde bulunan Çameli Aile Sağlığı Merkezinden Dr. Özcan Özçelik, kendi yazdığı kitapları İl Sağlık Müdürümüz ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımıza hediye etti.
Daha sonra Çameli 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Toplum Sağlığı Merkezi ve Çameli Devlet Hastanesine ziyaretler gerçekleştiren İl Sağlık Müdürümüz Öztürk, İlçe Sağlık Yöneticileri ile yürütülen sağlık hizmetleri hakkında görüştü. Sağlık tesislerinde çalışanlar ile de sohbet eden Sağlık Müdürümüz, talep ve önerilerini dinledi. Kirazlıyayla Aile Sağlığı Merkezinde devam eden tadilat çalışmalarını da yerinde inceleyen İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, ASM’nin yenilenerek daha kaliteli hizmet sunumu ile bölgeye hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.
  • çameli ziyareti