Kamu Hastanelerinin Başhekimleriyle 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
09 Ocak 2024

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Başkanlığında, Kamu Hizmetleri Başkanımız ve ilimizdeki Kamu Hastanelerinin Başhekimlerinin katılımıyla hastanelerin 2023 yılı genel değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcıları Uz. Dr. Fatma Aydeniz Ozansoy, Alper Tatcı ve Kamu Hastanelerinin Başhekimleri ve Müdürlüğümüz Kalite Birimi uzmanları katıldı.
Toplantıya 2024 yılının sağlıklı ve ekibimiz için başarılı bir yıl olması temennisinde bulunarak başlayan İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk; ‘Yoğun ve tempolu bir çalışma yılını daha geride bıraktık. Pandemiyle geçen 2 yılın ardından geçtiğimiz yılın başında ülkemizde yaşanan deprem felaketiyle sarsıldık. İlimizde yürüttüğümüz sağlık çalışmalarımızın yanı sıra deprem bölgesine gönderdiğimiz sağlık çalışanlarımızla birlikte oradaki vatandaşlarımızın sağlık hizmeti almasına katkı sağladık. Büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. 2024 yılında da aynı özveri ve gayretle sağlık tesislerimizde kaliteli hizmet sunma hedefi ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Toplantıda da Kalite Birimi koordinatörlüğünde hastanelerde hizmet sunumuna ilişkin performans göstergeleri üzerinden değerlendirmeler yapıldı. Hastanelerde sağlık hizmetlerinin daha etkin, verimli ve kaliteli bir şekilde sunulması, sağlık hizmetlerinde devamlılığın sağlanması adına yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu, Hastane başhekimlerinin görüş ve talepleri alınarak ihtiyaç planlamaları yapıldı.

• başhekimler toplantı