İl Sağlık Müdürümüz Çal İlçesinde İncelemelerde Bulundu
22 Mart 2024

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Çal İlçesinde sağlık tesislerinde yerinde incelemelerde bulundu.
Çal Devlet Hastanesi Yönetimiyle hastanede yürütülen sağlık hizmetlerinin 2022-2023 yılları idari, tıbbi ve mali açıdan karşılaştırmalı olarak ele alındığı toplantı düzenleyen İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Başhekim Uz. Dr. Ali Rıza Çiftçioğlu’ndan hastanedeki genel iş ve işleyiş hakkında bilgi aldı. Poliklinikleri dolaşarak hekimler ve sağlık çalışanlarıyla görüşen İl Sağlık Müdürümüz, hasta ve hasta yakınlarıyla da konuşarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
Çal Toplum Sağlığı Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi’ni de ziyaret eden İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, aile hekimleri ve sağlık çalışanlarıyla görüşerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi, talep ve önerilerini dinledi.
  • ÇAL İNCELEME