İl Sağlık Müdürümüz Bozkurt ve Çardak İlçelerinde Sağlık Tesislerini Yerinde İnceledi
31 Mayıs 2024

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Bozkurt ve Çardak İlçelerinde sağlık tesislerini yerinde inceledi.
Bozkurt Toplum Sağlığı Merkezi, 1 ve 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret eden, sağlık çalışanları ile görüşen İl Sağlık Müdürümüz, ilçede sunulan sağlık hizmetlerinin genel durumu hakkında yerinde tespitlerde bulundu. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu’nun da İl Sağlık Müdürümüze eşlik ettiği ziyarette; Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Hakan Çabuk tarafından bilgi verilerek ilçenin kanser tarama oranları ve kronik hastalık takibine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.
Çardak İlçesinde de Çardak Devlet Hastanesi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında yerinde değerlendirmelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Devlet Hastanesinde birimleri dolaşarak, hekimler ve sağlık çalışanları ile görüştü. Dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları ile diş poliklinik hizmeti verilmekte olan Hastanede, sağlık hizmetlerini değerlendiren İl Sağlık Müdürümüz, çocuk polikliniğini ziyaret ederek çocuklar için ayrıca oluşturulan oyun alanında çocuklar ve aileleri ile sohbet etti.
Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu‘yla birlikte Çardak Kaymakamı Levent Küçük’ü ziyaret ettiler.
  • bozkurt ziyaret
  • çardak ziyaret