İl Sağlık Müdürümüz, Servergazi Devlet Hastanesinde Yönetim ve Hekimler İle Toplantılar Düzenledi
18 Temmuz 2024

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Servergazi Devlet Hastanesinde, Hastane Yönetimi ve hekimler ile toplantılar düzenleyerek yerinde hizmet değerlendirmelerinde bulundu.
İlk olarak Hastane Yönetimiyle toplantı düzenleyen İl Sağlık Müdürümüze, Hastane Başhekimi Op.Dr. Alpaslan Alsoy tarafından sunumu yapıldı, hastanede yürütülen çalışmalar idari, mali ve tıbbi açıdan detaylı ele alındı. Servergazi Devlet Hastanesinde hekimler ile de bir araya gelen İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, hekimlerin talep ve önerilerini dinledi. Toplantıda; etkin ve kaliteli hizmet sunumuna yönelik yürütülen hizmetler ve planlamalar gözden geçirildi.
  • servergazi toplantılar