Sağlık Müdürümüz Honaz'daki Sağlık Tesislerinde İncelemelerde Bulundu...
04 Eylül 2024

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Honaz’daki İlçe Sağlık Müdürlüğü, Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli sağlık çalışanlarıyla bir araya gelerek yerinde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Honaz’da görev yapan sağlık yöneticileriyle Honaz Devlet Hastanesi’nde düzenlenen toplantıda bir araya gelen Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Honaz İlçe Sağlık Müdürü Dr. Didem Eryılmaz ve Honaz Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İlhan Bölükbaşıoğlu’ndan ilçede sunulan sağlık hizmetlerinin mevcut durumu hakkında bilgi aldı ve ilçenin sağlık alanındaki ihtiyaçları konusunda istişarede bulundu. Honaz Devlet Hastanesi’nde yürütülen sağlık hizmetleri 2023-24 yılları 6 aylık dönemi idari, tıbbi ve mali açıdan karşılaştırmalı ele alındı. Başhekim Uz. Dr. İlhan Bölükbaşıoğlu ile birlikte poliklinikleri dolaşarak görevi başındaki sağlık çalışanlarıyla görüştü, hasta ve hasta yakınlarıyla da sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Honaz Devlet Hastanesi’nde 8 Uzman Hekim ve 2 Diş Hekimiyle hizmet verdiğini, uzman hekim kadrosunun artması ve tıbbi hizmet yelpazesinin genişlemesinin hasta müracaat ve ameliyat sayılarına pozitif yansıdığını belirten Sağlık Müdürümüz Uz.Dr. Berna Öztürk; “Özellikle bu yıl hastanemizde diş çekimi, dolgu, kanal tedavisi gibi işlemlerin yanında diş protez işlemleri yapılmaya başlanmıştır. Yine hastanemiz evde sağlık ekibinin de güçlenmesiyle evde takipli hastalarımıza kaliteli hizmet sunulabilmektedir. Tüm ekibimize teşekkür ediyor,  işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Hastanede düzenlenen toplantının ardından Honaz İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Aile Sağlığı Merkezi’ne geçen İl Sağlık Müdürümüz Uz.Dr. Berna Öztürk buralarda görev yapan sağlık çalışanlarıyla görüşerek yürütülen çalışmaları değerlendirdi. Müdürümüz aile hekimleriyle kronik hastalık takibi, kanser tarama oranları gibi konuları ele alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

• honaz