Sağlık Müdürümüz, Çardak'taki Sağlık Tesislerinde incelemelerde Bulundu...
06 Eylül 2024

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Çardak’taki sağlık tesislerinde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uz. Dr. Fatma Aydeniz Ozansoy ile birlikte Çardak’ta hizmet veren sağlık tesislerini yerinde değerlendirdi. Çardak Toplum Sağlığı Merkezi ve Çardak Devlet Hastanesi’nde hizmet sunan sağlık çalışanlarıyla toplantı düzenleyen Sağlık Müdürümüz, Çardak Devlet Hastanesi yönetimiyle yapılan toplantıda ilçede sunulan sağlık hizmetlerini değerlendirdi.  Yine hastanede görevli sağlık çalışanlarıyla düzenlenen toplantıda bir araya gelerek çalışanların istek ve önerilerini dinledi.

Sağlık Müdürümüz Uz.Dr. Berna Öztürk Hastane Başhekimi Dr. Kemal Serdar Özalp ile yataklı servisleri dolaşarak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanının bu yıl hizmete başlamasıyla revize edilen çocuk hasta odalarını inceledi; “Çardak Devlet Hastanesi’nde Dâhiliye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Aile Hekimi Uzmanı ve Diş Hekimiyle birlikte hizmet verilmektedir. Özellikle bu yıl branş sayısının da artmasıyla hastaneye yapılan müracaat sayılarında pozitif yönde artışları görmekteyiz.  Sağlık hizmetinin sunumunda emeği geçen sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Hastane ziyaretinden sonra Çardak Aile Sağlığı Merkezi ve Çardak Acil Sağlık İstasyonu’na geçen Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, sağlık çalışanlarıyla da görüşerek yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

• ÇARDAK