Sağlık Müdürümüz, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Yönetimiyle Toplantı Düzenledi...
20 Eylül 2024

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrıs Şehitleri Semt Polikliniğinde Hastane Yönetimiyle toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Yavuz Aycan tarafından sunum yapılarak, hastanede yürütülen sağlık hizmetleri idari, tıbbi ve mali açıdan karşılaştırmalı değerlendirildi. Diş sağlığı hizmetlerinin daha verimli ve etkili bir şekilde sunulması, mevcut uygulamalarının değerlendirilmesi ve sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmak adına atılacak adımlar üzerinde duruldu, personel ve cihaz ihtiyaçları değerlendirildi.

Toplantıdan sonra poliklinikleri dolaşarak hastanede diş hekimleri ile de istişarede bulunan Sağlık Müdürümüz Uz.Dr. Berna Öztürk¸ özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışanlara teşekkür etti. Tedavi olmayan gelen hastalara da geçmiş olsun dileklerini iletti.

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde Ortodonti, Protetik Diş Tedavisi, Ağız ve Çene Cerrahisi, Ağız ve Çene Radyolojisi, Restoratif Diş Tedavisi, Çocuk Diş Tedavisi, Periodontoloji, Endodonti alanında 14 Uzman Diş Hekimi ve 93 de Genel Diş Hekimiyle hizmet verildiğini belirten Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk;” Hastanemizde dolgu, kanal tedavisi, protez işlemleriyle birlikte implant uygulaması başarı ile yapılmaktadır. Ayrıca poliklinik şartlarında tedavisi yapılamayan fiziksel ve zihinsel engelli hastalara, yaşı çok küçük yada tedaviye uyum gösteremeyen çocuklara genel anestezi altında diş tedavileri uygulanmaktadır.  Diş problemi olan vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla tedavilerini hastanemizde yaptırabilir” dedi.

• adsh