Sağlık Müdürümüz Buldan'daki Sağlık Yöneticileriyle Toplantı Düzenlendi...
27 Eylül 2024

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde, ilçede görev yapan sağlık yöneticileriyle toplantı düzenleyerek ilçede hizmet veren sağlık tesisleri, yürütülen çalışmalar ve sunulan sağlık hizmetlerinin güncel durumu hakkında bilgi aldı. Toplantıda Buldan Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Nilsu Girmen Basmacı ve Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Hamdi Topcu taraından ilçede sunulan sağlık hizmetleriyle ilgili sunum yapıldı. 1. Basamakta yürütülen kronik hastalık takibi, kanser tarama oranları gibi konular hakkında görüşüldü. Hastanede yürütülen sağlık hizmetleri idari, tıbbi ve mali açıdan karşılaştırmalı olarak ele alındı. Personel, tıbbi cihaz vb. ihtiyaç tespitleri yapılarak planlamalarda bulunuldu.

• buldan