İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZDEN, AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ YENİ YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
28 Temmuz 2020

• ADSH ZİYARET 09 OCAK 2018 3.jpg
  • ADSH ZİYARET 09 OCAK 2018 2.jpg

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ziyaret ederek Hastanenin Yeni Yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine bir ziyarette bulunarak Yeni Yönetime başarılar diledi. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Burak Altan ve Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun’un da hazır bulunduğu ziyarette; İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Hastane Başhekimi Dt.İlgin Revna Kaytan, Başhekim Yardımcıları Dt.Yasemin Bacaksız, Dt. Yavuz Aycan, İdari ve Mali İşler Müdürü Medine Albayrak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şerife Saluk, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcıları Hafize Turgut ve Meliha Kayalar’dan oluşan yeni yönetime hayırlı olsun temennilerini ileterek başarılar diledi.

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin mevcut durumu ve çalışmaları hakkında Yönetimden bilgi alan İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Denizli’de vatandaşların ağız ve diş sağlığı farkındalığının arttırılması konusunda yapılacak çalışmaları Müdürlük olarak her zaman destekleyeceklerini söyledi. Öztürk: “Ağız ve Diş Sağlığı Hastanemizin, kaliteden ödün vermeden başarı grafiğini daha üst seviyelere çıkarmak, hizmet alan vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak, toplumda ağız ve diş sağlığının korunması yönünde bir bilinç oluşturmak için hep birlikte çalışmalar yapacağız” diye konuştu.