İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ SERVERGAZİ DH'Yİ ZİYARET ETTİ, PLANLANAN YENİLİKLERİ YERİNDE İNCELEDİ.
28 Temmuz 2020

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Servergazi Devlet Hastanesi Yönetimini ziyaret ederek Hastanede incelemelerde bulundu.

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Servergazi Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat ve Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun’un da hazır bulunduğu ziyarette; İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Hastane Yönetimi ile bir araya geldi, Hastane işleyişi ile ilgili sorun ve önerileri dinledi. Sonrasında Başkanlar ve Hastane Yöneticisi Op. Dr. Alpaslan Alsoy eşliğinde tadilat yapılarak yenilenmesi planlanan Acil Servis ile hastane kazan dairesini yerinde inceledi. Öztürk; “Hastanemizin doğal gaza geçişinden sonra boşaltılan kazan dairesini projelendirdik ve yerine konferans salonu yapacağız. Yine Acil Servisimizde tadilat yaparak burayı hastalarımız açısından daha işlevsel hale getireceğiz” diye konuştu.