İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ UZ. DR. BERNA ÖZTÜRK ÇİVRİL’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
28 Temmuz 2020

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Denizli’nin en büyük ilçelerinden olan Çivril İlçesi’nde Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Çivril Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Aytekin Polat ve Sağlık Hizmetleri Başkanımız Uz. Dr. Burak Altan ile Çivril’de bulunan Aile Sağlığı Merkezi, Toplum Sağlığı Merkezi ve Çivril Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti, çalışanlar ile görüştü. ASM ve TSM binalarını da ziyaret eden Öztürk, yerinde incelemelerde bulundu.

“Çivril Tomografi Cihazına Kavuşuyor”
İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Çivril DH’de Sağlık Bakanlığımız tarafından alınan tomografi cihazının kurulacağı yeri inceledi ve şöyle konuştu: “Çivril’de geçtiğimiz yıl Kamu Hastaneleri Birliği döneminde Hastanemizi 105 yataklı modern yeni binasına taşımıştık. Böylece bölgede yaşayan vatandaşlarımız modern binada son teknolojik tıbbi cihazlarla sağlık hizmetlerinden faydalanmaya başladılar. Yeni bir müjde daha vermek isterim ki; Çivril çok yakında tomografisine de kavuşacak, çok yakında cihazımızın kurulumu yapılacak. Yine hastanemize yeni alınan röntgen cihazının montajı yapılıyor, 1-2 gün içinde o da hizmete girecek” dedi.