DDH PAMUKKALE BELD. SEMT POLİKLİNİĞİ’NDE BİNA TEKNİK DURUMLARIN GÖRÜŞÜLDÜĞÜ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
04 Aralık 2019

İl Sağlık Müdürlüğümüz ve Pamukkale Belediyesi birlikteliğinde Denizli Devlet Hastanesi’ne bağlı Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği’nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin başkanlığında düzenlenen toplantıya; Denizli Devlet Hastanesi Yönetimi, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ile Müdürlüğümüz Mühendisleri ve teknik ekipler katıldı. Toplantıda; yaklaşık 3 aydır hizmet veren Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği binasının hizmete açılması ile birlikte işleyişte düzenlenmesi gereken teknik durumlar görüşüldü.

Toplantıda İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk semt polikliniğinin projelendirme aşamasından açılışına kadar vatandaşımıza en iyi, en kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için her türlü durumda Pamukkale Belediyesi ile birlikte işbirliği içinde çalışıldığını ve her talebi yerine getirdiklerini belirterek; “Semt Polikliniğimiz hem bu bölgedeki ihtiyacı gidermesi hem de Denizli Devlet Hastanesinin önemli bir yükünü taşıması adına çok önemli bir sağlık yatırımı oldu. Binamızı hep birlikte büyük bir gururla hizmete açtık, bundan sonraki aşamalarda da gerekli hallerde yine işbirliği halinde ekiplerimiz çalışacaktır. Ben burada Pamukkale Belediyemiz ekiplerine ve kendi ekibime teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk ile Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sağlık çalışanları ve hasta bekleme salonlarında bekleyen hastalarla da sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

• 2A.jpg