SERİNHİSAR İLÇESİ'Nİ ZİYARET EDEN SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ SAĞLIK TESİSLERİNDE YERİNDE DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU

İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk Serinhisar İlçesi’nde Hastane ve Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek yürütülen sağlık hizmetini yerinde değerlendirdi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Aytekin Polat ve Başkan Yardımcısı Dr. Firdes Akbaş Vayvada’nın eşlik ettiği ziyaretlerde ilk olarak Serinhisar Entegre Devlet Hastanesi’ne giden İl Sağlık Müdürümüz Uz. Dr. Berna Öztürk, Başhekim Dr. Veli Kılınçarslan’dan hastanede yürütülen sağlık hizmeti hakkında bilgi aldı, hastalar ile sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hastanenin ardından Serinhisar Ertuğrul Ekiz Aile Sağlığı Merkezini ziyaret eden Öztürk, hekimler ve sağlık çalışanları ile görüştü, talep ve ihtiyaçlarını dinledi.

• SERİNHİSAR FOTO 1.jpg
  • SERİNHİSAR FOTO 2C.jpg